Legendy : Prokleté knihovny - Bronec, Michael, 1969- (Česká fantastika, 2013)
Rozsiahla antológia súčasných českých poviedok fantastických žánrov, v ktorých hlavnú úlohu hrajú knihy, knižnice a knihovníci.