Modernisté - Hilský, Martin, 1943- (Specula, 2017)
Charakteristika modernistických prvkov v anglickej literatúre 20. storočia, portréty a rozbor diel najvýznamnejších modernistov a vzťahy medzi modernizmom a postmodernizmom.