Život na Sorbonne : výchova elít vo Francúzsku - Jančok, Ľubomír, 1982- (Marenčin PT, spol. s r. o., 2021)
Prečo francúzski intelektuáli kritizujú elity vo svojej krajine, kým v krajinách strednej a východnej Európy práve elity chýbajú?