Plants vs. Zombies. Postrach okolia - Tobin, Paul, 1965- (Computer Press, 2017)
Mladí dobrodruhovia Patrícia a Nate spoločne s Davom bojovali so zombiami v minulosti i v budúcnosti. Sú však pripravení na novú vlnu akademicky vzdelaných protivníkov?