S Komenským do komiksu : únikovka s Amosem - Smolíková, Klára, 1974- (Portál, 2020)
Príbeh Filipy a jej spolužiakov sa odohráva počas jediného dňa stráveného únikovou hrou. Pátranie v jednotlivých miestnostiach však nie je zavŕšené len vyriešením hádanky a nájdením kľúča, ale aj komiksovým príbehom zo života Jána Amosa Komenského.