Kafka : rané roky - Stach, Reiner, 1951- (Argo, 2016)
Rozsiahly životopis Franza Kafku, jedného z najvplyvnejších nemecky píšucich spisovateľov začiatku 20. storočia. Prvý diel je venovaný spisovateľovmu detstvu a mladosti, štúdiám a prvým rokom v zamestnaní.