Polární pohádka - Krolupperová, Daniela, 1969-; Bergmannová, Michaela (Praha : Portál, s. r. o., 2017)
Severské dobrodružstvo malej snehovej vločky.
Obsahuje stručné biografické údaje o autorke a ilustrátorke
Český text
Keywords: české rozprávky; mladší školský vek