Kmeny 90 : městské subkultury a nezávislé společenské proudy v letech 1989-2000 - Vladimir 518, 1978- (BiggBoss, 2016)
Publikácia KMENY 90 mapuje unikátne obdobie deväťdesiatych rokov pohľadom do prostredia mestských subkultúr a okrajových kultúrnych spoločenstiev. V 25 kapitolách kniha sleduje dôsledky dramatických premien, ktoré naštartovala revolúcia v novembri 1989.