Čapek & Čapek : hravě světem velkých umělců Josefa a Karla, skicár - Vrátná Militká, Karin; Švec Sybolová, Monika (Verzone, s. r. o., 2018)
Publikácia zoznamuje deti so životom a tvorbou bratov Čapkovcov.