Věci, květiny, zvířátka a lidé pro děti - Nezval, Vítězslav, 1900-1958 (Jiří Trnka, 2013)
Pôvabné rozprávanie o všedných veciach života našich babičiek, s ktorými sa dnes deti stretávajú často už len na stránkach knižiek.