Julie mezi slovy - Dvořáková, Petra, 1977- (Host, 2020)
Na pozadí krátkych pútavých príbehov kniha prináša výklad pojmov, ktoré zo sveta dospelých prenikajú do sveta detí. Kniha sa dotýka témy rozvodu rodičov a rozpadu rodiny i vytvárania citových väzieb k novým partnerom rodičov a ich deťom.