Natálčin andulák - Březinová, Ivona, 1964- (Modrý slon (Meander), 2018)
Malá Natálka by chcela mať svoj mobilný telefón. Nie len tak pre nič za nič, ale aby bola ako mamička. Tá sa cez mobil stále s niekým rozpráva a na Natálku nemá čas. Keby mala mobil, mohla by sa tiež rozprávať. Lenže dospelí nechápu, že sa päťročný človek môže cítiť osamelý.