Zvieratá zo safari - Pinnington, Andrea (Albatros Media Slovakia s. r. o., 2020)
Stačí zavrieť oči a ocitnete sa v dych berúcej africkej krajine. Budete počuť nezabudnuteľné zvuky savany vrátane revu levov, chechtania hyen a trúbenia slonov.