Od rozprávky k rozprávke. Autá 3 - Francis, Suzanne (Disney - Pixar. Autá, 2017)
Legendárny Blesk McQueen si svojimi skúsenosťami, vášňou pre automobilový šport a férovým správaním získal uznanie na celom svete.