Od rozprávky k rozprávke. Macko Puf - Hapka, Catherine; Shepard, E. H.; Milne, A. A. (Disney. Macko Puf, 2017)
Vydajte sa s nami do Stoakrového lesa za Mackom Puf a jeho priateľmi a poznávajte, čo všetko môžete získať, keď sa budete deliť s kamarátmi, starať sa o nich a pomáhať im.