Parkourista - Dolejšová, Eva, 1968- (Yoli, 2019)
Dospievajúci David tápe životom, hľadá sám seba, svoj životný smer. Náhodné stretnutie s parkouristami mu ukáže cestu k športu, ktorý posúva hranice fyzického tela i mentality. David v parkoure nachádza sám seba aj skutočné priateľstvo. Prvá láska a falošní kamaráti ho ale dovedú až k spáchaniu trestného činu, pri ktorom sa stane tragická nehoda. David rieši morálny boj, svoju vinu, poznáva zradu. Nakladateľská anotácia. Krátené.