Ukolébavky - Král, Robin, 1981- (Pikola (Euromedia), 2017)
Kniha kongeniálne spája tichý spev s kultivovaným hudobným sprievodom, básnickými textami a originálnymi farebnými ilustráciami. Ilustrované texty v knihe sprevádza nahrávka.