Bulšit : o žvanění v organizacích, médiích, politice a vědě - Koukolík, František, 1941- (Galén, 2021)
Kniha českého neuropatológa a publicistu sa venuje spoločensky rozšírenej aktivite, ktorú nazýva bulšiť (kecanie). Jej dosah sa v posledných rokoch značne rozšíril, najmä prostredníctvom internetu a sociálnych sietí.