Tři kapitáni. I., Mražna nad Arénou - Bronec, Michael, 1969- (Česká fantastika, 2016)
Galaxia ďalekej budúcnosti. Krajina i celý zvyšok Republiky sa zmieta na pokraji Tretej galaktickej vojny. Napätie prituhuje; mier je v nedohľadne. Napriek tomu pozemský Koordinátor vysiela svojich najlepších mužov za mi úlohami, na prvý pohľad nepochopiteľnými.