Môj veľký obrázkový slovník : zvieratá - Ebert, Anne, 1963-; Gernhäuser, Susanne, 1966- (Fortuna Junior, 2021)
Vieš, kde všade žijú zvieratá a aké majú príbytky? Poznáš ich mláďatká alebo čo zvieratká papajú?