Teporingo - Hoffstädter, Jana H., 1980- (E.J. Publishing, 2021)
Teporingo je králik lávový. Je maličký, rozkošný, má drobné uši, ale tiež výnimočné bydlisko. Žije vysoko v horách, presnejšie na sopkách a len na jednom mieste na svete v Mexiku. Zo sopky doteraz nikdy neodišiel, no jedného dňa zatúžil vidieť more.