Rudý měsíc : jak chápat a používat tvůrčí, sexuální a spirituální dary menstruačního cyklu - Gray, Miranda (Nová éra, 2020)
Menštruačný cyklus ako zdroj tvorivých, spirituálnych, sexuálnych, emočných a fyzických energií našich predkov.