Snová trilógia. I., Skrotenie jastraba - Stiefvater, Maggie, 1981- (Slovart, spol. s r.o, 2021)
Ronan je zlodej snov. Jordan je zlodejka. Carmen Farooq-Laneová je lovkyňa. Jej brat bol zlodej snov a zabijak. Na vlastné oči videla, čo dokáže snívanie spraviť s človekom a akú spúšť vedia napáchať zlodeji snov. No to je nič v porovnaní so skazou, do ktorej sa rúti svet.