Rozprávkové učenie : interaktívna hovoriaca knižka - Skalová, Daniela; Bello, Zuzana; Pospíšilová, Zuzana, 1975-; Moresová, Gabriela (Kúzelné čítanie, 2021)
Predškoláci toho musia veľa zvládnuť, naučiť sa farby, tvary, časti tela, čísla alebo aj protiklady. Našťastie im s tým pomôže škriatok Rarášok.