Hravé slovenské dejiny : interaktívna hovoriaca knižka - Lajda, Stanislav, 1959-; Porubčanová, Zuzana, 1961- (Kúzelné čítanie, 2020)
Hravé slovenské dejiny vám prináša veľa informácií o tom, ako žili naši predkovia od praveku až po stredovek.