Detská biblia : interaktívna hovoriaca knižka - Lajda, Stanislav, 1959-; Suchovská, Sára; Budinský, Dominik; Kočutová, Katarína; Prodajová, Mária (Kúzelné čítanie, 2021)
V hovoriacej Detskej Biblii nájdete pútavé príbehy od stvorenia sveta až po zoslanie Ducha Svätého.