Detská biblia : interaktívna hovoriaca knižka - Lajda, Stanislav, 1959-; Suchovská, Sára; Budinský, Dominik; Kočutová, Katarína; Prodajová, Mária; Petrášková, Anna; Krajčiová, Helena, 1975-; Šándor, Ivan, 1973-; Kaprálik, Martin, 1976- (Žilina : Albi, s.r.o., 2021)
V hovoriacej Detskej Biblii nájdete pútavé príbehy od stvorenia sveta až po zoslanie Ducha Svätého.
Kniha funguje iba s elektronickou ceruzkou Albi ; Albi ceruzka nie je súčasťou tohto balenia
Vydavateľské údaje podľa NA ISBN ; na dokumente uvedený vydavateľ: Albi Česká republika a.s. Praha
Kartónové listy
Pre deti 4-7 rokov
Keywords: biblické postavy; biblické príbehy; leporelá; predškolský vek; interaktívne hovoriace knihy