Encyklopédia pre školákov : interaktívna hovoriaca knižka - Kubecová, Anna Aňos; Jandová, Dagmar; Kočutová, Katarína (Albi, s.r.o, 2021)
Na svete je toľko pozoruhodných tvorov, miest, vecí a javov, ktoré je možné stále objavovať.