Za nekonečnom svitá. II, Puknutý hlas - Motulko, Ján, 1920-2013 (Fintice : FACE - Fórum alternatívnej kultúry a vzdelávania, 2021)
Do tejto básnickej zbierky sú zaradené básnické zbierky vydané po roku 1989.
Obsahuje vysvetlivky
Knihu zostavil, úvodnú štúdiu a poznámky napísal Jozef Brunclík
Obsahuje bibliogafiu, bibliografické odkazy a edičnú poznámku
Keywords: Motulko, Ján, -- 1920-2013; slovenskí spisovatelia; slovenská poézia; interpretácia a prijatie literárneho diela; publikácia podporená FPU; slovenská poézia; výbery