Legendy - Praga mater urbium : sborník fantastických povídek věnovaných Praze - Bronec, Michael, 1969-; Kučerovský, Tomáš, 1974- (Česká fantastika, 2020)
Druhý zväzok rozsiahlej antológie fantasy poviedok, venovaných Prahe.