Venku - Nikitinová, Alice (Ivana Pecháčková - Meander, 2021)
Hravé štvorveršia predstavujú detské okúzlenie mestom so všetkými jeho dopravnými prostriedkami, strojmi, tunelmi, mostami, hlukom a svetlami.