Smíchula čaruje - Rožnovská, Lenka, 1972- (Grada Publishing, a.s, 2018)
Kúzelníkov sú plné knižky, ale žiadny vám nevyčaruje toľko dobrej nálady ako Smíchula. Smíchula je malý kúzelník, ale jeho kúzla majú veľkú moc. Kam tento strapatý smieško priletí, tam je veselo.