Provence známá i neznámá : neopakovatelné příběhy Provence - Žák, Jiří, 1946- (XYZ, 2021)
Provensálsko - odhaľte všetky jej nádherné zákutia. Spoznajte opátstvo Sénanque plné levandulí, romantické mestečko Arles, ktoré je vlastne akousi esenciou celého Provensálska, starobylý most Pont du Gard a mnoho ďalších miest s neopakovateľnou atmosféro. Pozrite do uhrančivej tváre kraja, ktorý sa už dávno stal legendou. Literárny sprievodca históriou Provensálska.