Na dlouhou trať - Král, Robin, 1981- (Mikroliška, 2016)
Humorné verše s morbídnym nádychom o tom, ako sa polámané končatiny po zrážke s električkou rozutekali užívať si po svete, aby sa po čase vrátili spolu so svojou majiteľkou do života.