Kabát a kabelka - Míková, Marka, 1959- (Argo, 2021)
Príbeh opotrebovaného kabáta a ružovej kabelky v uliciach Prahy, kde je sychravo a nevľúdne nielen kvôli počasiu, ale aj kvôli núdzovému stavu. Hoci museli byť práve uzavreté všetky obchody, reštaurácie a knižnice, tí dvaja - kabát a kabelka majú myšlienky len jeden pre druhého. A pritom, než sa spolu opäť stretnú, stihnú pomôcť mnohým ľuďom aj zvieratám.