Já, Vincent : expresivní životopisný román o tvorbě i tragédii slavného nizozemského malíře - Žák, Jiří, 1946- (XYZ, 2020)
Expresivny životopisný román o tvorbe i tragédii nejslavnejšieho holandského maliara. Život Vincenta van Gogha bol fascinující. Podobne ako jeho obrazy.