Ako sa máš, Eliáš? - Opet, Peter, 1972- (Ikar, a.s. - Stonožka, 2021)
Prvák Eliáš má super pani učiteľku, ale najviac sa teší na prestávky. Občas ho neposlúchajú písmenká a pletú sa mu dva jazyky naraz: jeho vlastný a ten rodný. Miluje leto, zábavky v bazéne a bez sladkostí si nevie predstaviť deň. Oveľa viac ho baví byť s niekým, ako byť sám. Eliáš má vždy kopu nápadov, kučeravé vlásky a srdce plné lásky.