Dva svety tej istej planéty - Turner, Nena (Elist s.r.o, 2021)
V 21. storočí si ľudstvo takmer samo pripravilo svoju vlastnú záhubu, no napokon povstalo z popola ako bájny fénix. O tisícročie neskôr si ženy uzákonili Ženskú krajinu s prezidentkou a muži Mužský štát s kancelárom. Štátna hranica medzi nimi utvorila dva oddelené svety na jednej planéte. Medzi oboma krajinami vypukne krvavá vojna. Najdôležitejším cieľom obyvateľov na oboch stranách je narodiť sa "v tom správnom pohlaví" a prežiť. (zdroj: Martinus) krátené