Prečítaj mi rozprávku : krátke rozprávky pre najmenších - Šulc, Petr, 1961- (Pierot s.r.o, 2021)
Klasické rozprávky upravené pre najmenších čitateľov. Na konci každej rozprávky sú otázky, ako sa s deťmi porozprávať o tom, čo si z rozprávky pamätajú.