Schopní všetkého - Ekman, Klas, 1975-; Obertová, Jana (Bratislava : Ikar, a.s., 2021)
Anna a Johan sa ubytujú v malomestskom hoteli, aby si tam užili spoločný milenecký víkend. Johan kvôli Anne opustil svoju manželku a teší sa na vášnivú noc. Anna sa však rozhodla ich aféru ukončiť. Víkend sa nevyvíja podľa očakávania ani jedného z nich. Tragická chyba so smrteľnými následkami prinúti milencov urobiť osudové rozhodnutie, ktoré navždy zmení ich životy.
Preložené z angličtiny
Obsahuje biografické údaje o autorovi na prebale publikácie
Keywords: detektívne romány; švédske romány