Umelci : život a dielo - Bray, George; Bugler, Caroline; Harris, Nick, 1958-; Loxley, Diana, 1957-; Seymour-Ure, Kirsty, 1965-; Welton, Jude, 1955-; Zaczek, Iain (Ikar, a.s, 2021)
Výpravná obrazová publikácia predstavuje niekoľko desiatok svetových výtvarných umelcov z obdobia od 13. do 21. storočia.