-aká si mi Krásna- : staré príbehy z Krásnej nad Hornádom - Szabó, Slavomír, 1964-; Zaťovič, Jiří; Jakešová, Soňa; Mičuch, Ján (Vienala, 2010)
Staré príbehy z historickej obce Krásna nad Hornádom (dnes mestskej časti Košice Krásna). 10 poviedok napísaných na základe skutočných a tradovaných príbehov.