B jako Bouřka - Ptáčková, Jindřiška, 1943- (Abeceda není věda, 2010)
Jednoduché riekanky venované písmenu B. Vzdelávacia pomôcka na čítanie a obohatenie slovnej zásoby detí, podporuje logické myslenie.