H jako Hříbek - Ptáčková, Jindřiška, 1943- (Abeceda není věda, 2010)
Jednoduché riekanky venované písmenu H. Vzdelávacia pomôcka na čítanie a obohatenie slovnej zásoby detí, podporuje logické myslenie.