Moja prvá dotyková knižka : Farma - Horvath, Marie-Noëlle (Chyť a ohmataj, 2018)
Dotyková knižka o zvieratkách žijúcich na farm. Je ideálnou pomôckou pre batolatá, ktoré si vďaka hmatovým prvkom v knihe precvičia jemnú motoriku.