Farma : Moje prvé pohybové leporelo - Kawamura, Yayo, 1967- (Svojtka & Co., s.r.o, 2021)
Toto pohyblivé leporelo pre najmenšie deti zoznámi malých čitateľov so zvieratkami na farme. Pevné stránky s pohyblivými prvkami precvičia aj jemnú motoriku.