Zvieracie rodinky : čiernobiela knižka - Balzer, Erin (Čiernobiela knižka, 2021)
Výrazný čiernobiely kontrast obrázkov a jednoduché popisy zoznámia deti so zvieracími rodičmi a ich mláďatami. Obrázky s vysokým kontrastom sú uspôsobené pre citlivé vyvíjajúce sa detské oči.