Timo a hviezdna obloha - Dušičková, Zuzana (Zum Zum production, s.r.o, 2020)
Pudlík Timo, ktorý žije v meste ožiarenom lampami. Keď však s rodinou odíde na dovolenku do hôr, onemie od úžasu. Toľko svetielok na oblohe. Práve vtedy ponad smrečinu preletí netopier Štrubik, ktorý sa Tima ujme a spolu objavujú tajomstvá nočnej oblohy.