Timo a hviezdna obloha - Dušičková, Zuzana; Režná, Adela, 1992-; Najkrajšie a najlepšie detské knihy jari, leta, jesene a zimy na Slovensku 2020 : Bratislava, Slovensko). ([Bratislava] : Zum Zum production, s.r.o., 2020)
Pudlík Timo, ktorý žije v meste ožiarenom lampami. Keď však s rodinou odíde na dovolenku do hôr, onemie od úžasu. Toľko svetielok na oblohe. Práve vtedy ponad smrečinu preletí netopier Štrubik, ktorý sa Tima ujme a spolu objavujú tajomstvá nočnej oblohy.
Miesto vydania podľa NA ISBN
Keywords: súhvezdia; publikácia podporená FPU; slovenské príbehy; mladší školský vek