Nathaniel : posledný potomok druidov - Mišovičová, Kristína, 1981- (eot s.r.o, 2021)
Dobrodružný a napínavý príbeh hraničiara Bartolomeja a malého chlapca Nathaniela. Ponorte sa spolu s nami do čarovného sveta zaklínačov, druidov a iných magických bytostí.